Full fart i Veitechs projekt på Lidingö

posted in: Nyheter | 0

Nu har vårt stora samverkansprojekt på Lidingö kommit igång med full produktion. Projektet som innefattar totalt över 16.000kvm innebär för Veitech total modernisering av all teknik för att både skapa en trivsammare och mer effektiv arbets- och mötesplats samt bättre energiprestanda. Veitech ansvarar som entreprenör för samtliga teknikdiscipliner dvs. El, rör, ventilation och styr&övervakning. Genom att se installationerna som ett integrerat system redan i projektering så skapar vi en effektiv produktion och slutprodukt.

Veitech bemannar alltid sina projekt med kompetent, driven och erfaren projektledning som är på plats från tidigt skede och genom hela projektet vilket också ger oss bra möjligheter att styra ekonomi, inköp, produktion och funktion mot utsatta mål.