Nytt uppdrag tillsammans med Arcona – Rotterdam 1

posted in: Nyheter | 0

Veitech har fått i uppdrag av Arcona att ansvara för installationsarbetena vid renoveringen av fastigheten Rotterdam 1 i Södra Värtan i Stockholm. Fastigheten är en kontorsfastighet på 25 000 kvm BTA i sex plan som nu ska göras mer attraktiv och ge hyresgästerna högre kvalitet. Renoveringen omfattar total fasadrenovering med Cortenplåt och välkomnande glaspartier med nya entréer och skärmtak mot Hangövägen. Samtliga hissar byts ut till nya och entréer skall tillgänglighetsanpassas. Projektet är en totalentreprenad och ska vara färdigställt till årsskiftet 2020/21.

 

Fastigheten Rotterdam uppfördes 1997–1998 i södra delen av nuvarande Värtahamnen och är en storskalig byggnad i sex plan med främst kontor- och verksamhetslokaler. Huset är idag traditionellt modernistiskt med tydliga fönsterband och bröstningar. Renoveringen kommer ge huset en modern karaktär med ytskikt som förstärker det robusta intrycket. #arcona #veitech