Välkommen till Veitech.se!

posted in: Nyheter | 0

Veitech startas nu med ambitionen att förändra installationsbranschen genom att alltid se installationerna i en fastighet som en helhet.

Vi är ett tjänstemannaföretag där yrkeskunnande, teknisk innovation, projektstyrning, affärsmannaskap och samverkan värderas högt.

Vi trivs bäst då vi får chansen att bidra redan i tidiga skeden och till driftsatt anläggning där vi, som entreprenörer, kan tillföra värde i hela projektets livstid med teknikkunnande, projektledning och ordning&reda. Vi vänder oss i första hand till fastighetsägare som söker en komplett partner som vill och kan ta ett helhetsansvar. 

Är du intresserad av att diskutera installationsprojekt eller karriärsmöjligheter inom Veitech? Tveka inte att höra av dig till oss! 

Veitech är en del av Veidekkekoncernen. Veidekkekoncernen är Skandinavien fjärde största byggföretag med en omsättning på 24,5 miljarder NOK (2015) och ca. 7.000 anställda. Veidekke kännetecknas av en stark företagskultur som tror på att engagemang och involvering är grunden för all framgång.