Veitech Stockholm söker junior projektledare El

posted in: Rekrytering | 0

Veitech AB har vuxit kraftigt de senaste åren. Om vi skall fortsätta förändra installationsbranschen behöver vi dina praktiska erfarenheter, innovativa idéer och värderingar. Hos oss blir du en del av en utvecklande och dynamisk arbetsplats med möjlighet till att utforska, samla kunskap, påverka och utveckla din fulla potential.

 

Arbetsplats: Stockholm

Ansökningsfrist: senast 30 juli 2021, men tillsättning/anställning sker löpande

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som tycker om att vara en del av en projektorganisation och ett lag där vi alla strävar efter att utvecklas. Du kommer medverka i projekteringar, kalkyler och produktion med fokus på El. Beroende på projekt, din egen utveckling, din kompetens och erfarenheter kommer dina uppgifter och ansvar att växa, då växer även företaget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet som elektriker, lagbas, arbetsledare eller projektledare. Som person skall du vara nyfiken och praktisk och bra på att bygga långsiktiga relationer och jobba i ett team där du känner ansvar för din del.

Vi erbjuder

Ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt företag som varje dag arbetar utifrån våra värderingar. Vi har ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens och medarbetarens behov. Då de flesta av våra projekt är från idéstadie till överlämning och bedrivs i samverkan så involveras du i en projektorganisation där professionell, rederlig, entusiastiskt och grensesprengende utgör grunden.

 

Veitech värdesätter hälsa och friskvård och därför finns stora möjligheter till att enskilt eller tillsammans med övriga medarbetare röra på sig. Ett extra stort friskvårdsbidrag ger den möjllgheten.

 

Gøy på jobbet! Det låter lika roligt som det betyder, d.v.s. roligt. Det är inte bara tillåtet att ha gøy på jobbet inom Veitech, det är en del av våra värderingar. En del av vår kultur. Glada medarbetare visar större omsorg och omtanke om sina kollegor och skapar bättre resultat.

Om Veitech AB

Veitech grundades med ambitionen att förändra installationsbranschen genom att alltid se installationerna i en fastighet som en helhet. Veitech är ett tjänstemannaföretag där yrkeskunnande, teknisk innovation, projektstyrning, affärsmannaskap och samverkan värderas högt. Idag har vi verksamhet främst i Stockholms- och Göteborgsregionen med kontor i Solna, Stockholm, Göteborg och Varberg.

 

Veitech ingår i Veidekkekoncernen som är en idé om hur människor tillsammans kan skapa goda resultat. Vi tillsammans tror på involverande krafter och kollektiv intelligens! Därför erbjuds vi medarbetare att bli delägare i Veidekke.

 

Välkommen att skicka in din ansökan eller kontakta för mer info

Har du frågor kring tjänsten så tveka inte att höra av dig.

 

Frågor och ansökan skickas till:

Kari Stehag

070-289 81 18

 

jobb@veitech.se