Jobb och karriär

Vi erbjuder utmaningar i ett litet team där fokus är att driva och utveckla spännande installationsprojekt tillsammans med våra kunder.

Leende tjej i varselkläder och skyddshjälm.

Att jobba hos oss

På Veitech tror vi att ett gott utfört arbete och prestationer inte kommer av sig själv. Därför värderar vi trivsel, lagkänsla och personlig utveckling samt möjlighet till att ta hand om sin hälsa. Det tror vi ger de bästa förutsättningarna för dig som medarbetare att trivas, och därigenom göra våra kunder nöjda.

En god arbetsmiljö med korta beslutsvägar både på kontoret och projekt är också en förutsättning för att lyckas. Vi satsar på att tillsammans med våra medarbetare forma den miljö vi vill arbeta i.

Vi värnar delaktighet och erbjuder möjlighet att delta i aktieägarprogram såväl som incitamentsprogram för alla våra anställda.

Personlig utveckling

Vi erbjuder våra medarbetare kompetensutveckling. Att kontinuerligt utvecklas parallellt med jobbet är både motiverande och givande.

Utbildning vi erbjuder:

  • Skräddarsytt utbildningsutbud genom välrenommerade utbildningspartners.
  • Gemensamma internationella utblickar varje år.
  • Workshops, temafrukostar och seminarieserier på tema installationsteknik.
  • Samarbeten med fabrikanter och intresseföreningar.

Hälsa och Idrott

Vi vet, av egen erfarenhet, att regelbunden fysisk aktivitet främjar möjligheten att göra ett riktigt bra jobb. Vi gillar också idrott själva och erbjuder därför möjligheter för våra medarbetare som fortfarande har ambitioner med sin sport att kombinera jobbet med en fortsatt satsning – oavsett ålder.